مرکز پاورپوینت اکران

پاورپوینت مهندسی پاورپوینت پزشکی پاورپوینت انسانی پاورپوینت درسی پاورپوینت هنر پاورپوینت آموزشی پاورپوینت عمومی

اطلاعیه فروشگاه

در صورت بروز هرگونه مشکل در خرید فایل، داشتن سوال، پیشنهاد، انتقاد، مشاهده فایل انحصاری خود در فروشگاه و نیز سفارش ساخت پاورپوینت جدید، به شماره تلفن 09141594468 پیامک بزنید تا سریعا رسیدگی شود.

پاورپوینت ارگونومی در منازل - 34 اسلاید

پاورپوینت ارگونومی در منازل - 34 اسلاید

پاورپوینت ارگونومی در منازل

پاورپوینت ارگونومی در منازل

پاورپوینت ارگونومی در منازل

پاورپوینت ارگونومی در منازل

پاورپوینت ارگونومی در منازل

مسائل مورد بررسی در ارگونومی منازل

Ø طراحی و چیدمان آشپزخانه
Ø طراحی و چیدمان حمام و دستشویی
Ø طراحی و چیدمان اتاق خواب
Ø طراحی و چیدمان هال و پذیرایی
Ø طراحی و چیدمان اتاق کار

چیدمان اجزای آشپزخانه

4 اصل از اصول اولیه طراحی :

 

پاورپوینت ارگونومی در منازل

پاورپوینت ارگونومی در منازل

 

Ø اصل اهمیت

     با اهمیت ترین جزء یا اجزاء ( از نظر ایمنی – کارآیی و ..) میبایست در بهترین و      مناسب ترین محل قرار گیرد.

Ø اصل تکرار استفاده

    اجزائی که بیشترین کاربرد و استفاده را دارند میبایست در بهترین و   مناسبترین محل  قرار گیرند.

Ø اصل نوع وظیفه

    اجزائی که دارای وظیفه یکسان هستند میبایست در یک گروه و در کنار بکدیگر قرار گیرند.

Øاصل جانمائی استفاده

   اجزائی که عموما به طور متوالی و پی در پی و بدنبال هم استفاده میشوند میبایست در یک گروه کنار یکدیگر قرار گیرند.

چیدمان اجزای آشپزخانه

 

 

برای طراحی نحوه چیدمان سطوح کار  توالی انجام کار در آشپزخانه معمولا به ترتیب زیر در نظر گرفته میشود:

1- ظرف شوئی 

2- سطح اصلی کار

3- سطح خوراک پز ( اجاق گاز) 

4- سایر سطوح

Ø برای فرد راست دست توالی کار از دست چپ به راست است.
Øاین توالی نمیباست بوسیله گنجه های بلند درها یا راهروها به هم بخورد.
Øترکیب L  یا U  شکل نیز میتواند مناسب باشد.
Ø یخچال یا سایر وسایل ذخیره و انبار مواد غذائی – ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی " مثلث انجام کار " را تشکیل میدهند .اضلاع این مثلث نباید قطع شود به ویژه خط میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی  که بیش از هر وسیله دیگر ی در آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرند.
Øاضلاع مثلث انجام کار

 گراند جان ( 1973 )- حداکثر محیط این مثلث را برای آشپزخانه های کوچک 7 متر و برای آشپزخانه های بزرگ 8 متر توصیه نموده است .

دپارتمان محیط 1972- حداقل و حداکثر آنرا 3600 و 6600 میلی متر  و فاصله میان ظرف شوئی و اجاق خوراک پزی را 1200 تا 1800 میلی متر تعیین نموده است

متن فوق تنها سه اسلاید از پاورپوینت ارگونومی در منازل است؛

 

برای دانلود کل پاورپوینت ارگونومی در منازل از لینک زیر استفاده کنید:

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 10,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
توجه: خرید کمتر از 10,000 تومان مشتری گرامی ، برخی بانک ها از جمله بانک ملت اجازه خرید اینترنتی با مبلغ کمتر از 10000 تومان را نمی دهند باتوجه به قیمت این محصول اگر در پرداخت مشکلی داشتید از کارت سایر بانک ها برای پرداخت استفاده کنید.

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ergonomy_dar_manazel_2102187_1952.zip3 MB